Mircea Diaconu invită viitoarele orașe candidate la titlul de “Capitală europeană a culturii” într-o vizită de lucru la Bruxelles și Mons

17 Mar 2015

Eurodeputatul independent Mircea Diaconu invită reprezentanții orașelor care doresc să se înscrie în competiția pentru titlul de “Capitală europeană a culturii” să participe la o vizită de lucru la Bruxelles și Mons, oraș desemnat Capitală Europeană a Culturii în 2015.

Vizita va include și o întâlnire cu un reprezentant al Comisiei Europene cu privire la procesul de candidatură și prezentarea unor exemple de bune practici ale fostelor orașe-capitală europeană a culturii. La Mons, participanții vor avea ocazia să descopere orașul și să discute cu echipa coordonatoare a proiectului “Mons 2015”.

Biroul parlamentar va acoperi toate cheltuielile legate de deplasarea București-Bruxelles-Mons și sejurul pe întreaga perioadă pentru un reprezentant pentru fiecare viitor oraș candidat.

Participanții se pot înscrie până în data de 31 martie 2015, urmând ca deplasarea să aibă loc în luna mai (data finală va fi comunicată ulterior).

Pentru mai multe informații ne puteți contacta pe email la adresa mircea.diaconu@europarl.europa.eu

În imagine Hotel de Ville, Mons


www.capitalaculturala2021.ro