Proiecte pentru Young Innovators Unconvention

15 Aug 2014

A treia ediție a “Young Innovators Unconvention”. Convenția este organizată pentru tineri antreprenori și investitori din Europa, care doresc să gasească cele mai bune soluții astfel incât să-și poată realiza proiectele.

Dorim să oferim posibilitatea unui grup de 10 tineri interesați, care au deja un proiect ori un business sau care doresc să înceapă o afacere pe cont propriu, să participe la această convenție.
Pot afla cum să realizeze un proiect, cum să beneficieze de fonduri nerambursabile, start-up-uri, vor avea ocazia să discute cu specialiști în domeniu și să afle despre cele mai noi reglementări.
De asemenea au șansa să vadă cum se desfășoară activitatea în Parlamentul European în ceea ce privește problemele de employment și asigurări sociale.
Este foarte important pentru tinerii noștri care doresc să înceapă o afacere sau să transforme o idee într-un proiect concret, să participe la acest eveniment pentru a fi cât mai bine informați și pregătiți. Transportul și cazarea vor fi suportate de noi.